Onlinebingo

Onlinebingo.eu skryter av å ha den støste bingosiden i Europa, der dem har millioner av glade spillere i alle land. En verden full av bingounderholdning, moro, chatter og mange premier.

Siden deres er pen, oversiklig og brukervennlig, og vi har skrevet en utfyllende omtale her slik at du skal kunne bestemme deg om det er en side for deg.
Bingo hos Onlinebingo

Å finne frem til Bingospill hos Onlinebingo er enkelt, og du kan lett trykke på ”Spill nå” for å komme deg inn til lobbyen.

I lobbyen kan du se alle spillene som pågår nå, og rommene er delt opp i 90-kulers og 75-kulers, og hvis det er noen du ønsker å spille som ikke tilbys akkurat der og da, kan du finne når de er satt opp til på ”Ukeplan”.

På ukeplan kan du også se en beskrivelse på hvilke spill som er tilgjengelige, for eksempel ”Breakfast BOGOF”, som er det spill der du kan få en bong gratis når du kjøper en selv.

Når du har valgt spillet du ønsker, vil bingoprogramvaren åpne seg i et nytt vindu. Du kjenner det kanskje igjen fra Caliber Bingo, som er på samme nettverk. Det er ikke en negativ ting, med tanke på det brukervennlige oppsettet, der du lett kan kjøpe og holder oversikt på bingobonger, chat og innstillinger for bingo.

I chatten hos Onlinebingo har dem både chatmoderatorer og chattespill, som for eksempel trivia, der det er om å gjøre å svare på chatmoderatorens spørsmål raskest mulig. En forklaring på alle chattespill kan du også finne i ukeplanen.

Som Caliber Bingo er også valutaen i bingo hos Onlinebingo i svenske kroner, men både informasjon på websidene samt opproper er norsk.
Kampanjer og bonuser

Det første du får når du registrerer en konto, er snille 50 kroner i bonus som du kan bruke for å prøve deres bingospill.

Til vanlig gir Onlinebingo ut ett skrapelodd (to på Søndager), som du kan skrape for å vinne helt opp til 100.000 kroner.

Onlinebingo har ofte kampanjer der du kan spille med halverte priser på bonger eller få store og sjenerøse innskuddsbonuser i visse tidsrom.

Generelt har Onlinebingo.eu veldig gode bonus- og kampanjetilbud.
Kundeservice

Onlinebingo tilbyr kundeservice på telefon eller e-post, og meddeler at det er åpent for deres kunder å kontakte dem døgnet rundt, hele året.

Dermed kan du enkelt ta kontakt med dem om du skulle oppleve noen problemer eller bare ha spørsmål eller produkter og tjenester. Kontaktinformasjonen kan du finne ved å enten trykke på ”Kontakt oss” nede på siden, eller ringe telefonnummeret som er skrevet til venstre på siden.
Annet hos Onlinebingo

Selv om navnet Onlinebingo tyder på at de kun tilbyr spill på Bingo, har de et godt utvalg av andre spill som spilleautomater, skrapelodd og arkadespill.

Onlinebingo er fullpakket av underholdning og spenning med forskjellige spill, samtidig som de tilbyr mange gode kampanjer og bonuser, som gratis penger ved registrering og dager med halverte priser. Vi anbefaler Onlinebingo for deg som liker dette.