Ingen betenkeligheter ved bingoinntekter

Betsson Bingo er en av norges mest populære online bingoer.

Betsson Bingo er en av norges mest populære online bingoer.

Lagene mener at bingoinntektene betyr mye for dem.

– Inntektene fra MaxBingo betyr voldsomt mye for oss, sier Bjørg Trøen fra Horg sanitetsforening.

Tveegget sverd

Trøen synes inntekta er et tveegget sverd.

– Egentlig synes jeg det er forferdelig at folk spiller bort trygda si, men de kan også gjøre det på nettet. En får heller se det positive i at sanitetsforeninga kan hjelpe flere, sier Trøen.

Sanitetsforeninga støtter blant annet  Kvamsgrindkollektivet som driver kollektivet Borkny på Ler, og de gir til andre lokale formål samt til forskning på for eksempel beinskjørhet. Tidligere var de en av driverne av bingoen på Hovin inntil den ble lagt ned for tre år siden.

– Det var mye jobb med bingoen på Hovin, men den var veldig koselig og vi hadde stor respons, sier Trøen.

Bedre enn nettspill?

En annen mottaker er Støren pistolklubb, og leder Arild Inge Wollan sier at inntektene fra bingoen betyr styrkinga av rekrutteringsarbeidet blant unge. Klubben opplevde at klubblokalen brant, og det viste seg at de var grovt underforsikret.

– Jeg har ingen betenkeligheter med at klubben skal ta imot pengene. Det er ikke de store summene det dreier seg om. Jeg kjenner en del som spiller hos MaxBingo, og de går dit på grunn av den sosiale delen. Det er mye annet du kan tulle bort penger på, og det er verre med nettspill. Der kan du føre over mye penger, sier Wollan.

Wollan forteller ett minne han har fra bingoen på Hovin, er at en kunne gå gratis inn på festen om en kjøpte et visst antall bingoblokker.

Feil parti

Beklageligvis ble det en glipp i bildeteksten i torsdagsavisa i saken om demokratidagen i Melhus. Baard Salvesen som var en av dem som holdt appell i kinosalen, er fra Unge Venstre og ikke Unge Høyre slik vi skrev.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.