Unibet skifter plattform for Unibet Bingo

Unibet Bingo frontUnibet vil bytte fra den eksisterende Virtue Fusion bingo-klienten deres til deres nye RelaxGaming bingo-klient i midten av juli 2015.

Det populære nettcasinoet kommer til å innføre et mer innovativt og moderne brukergrensesnitt med forbedret grafikk, et nytt og spennende lojalitet-system og mange flere funksjoner, eksklusive spill og overraskelser er i vente.

Derfor vil dagens bingo-velkomsttilbud bli fjernet den 15. juni, og erstattet med en ny med en gang migreringen er fullført.

Unibet Bingo

Få syv dager med tilgang til Unibets nybegynner Bingo-rom der du har mulighet til å sjekke ut alle deres spill før du foretar et innskudd på Unibet.

Dette er den perfekte plassen for å komme i gang og få oppleve spenningen av å vinne gratis. Bruk dette eksklusive tilbudet og bli med å spille i en morsom blanding av bingospill.

Slik fungerer det:

Alle nye spillere får syv dager med tilgang til Unibets nybegynner Bingo-rom fra det tidspunktet du oppretter en spillekonto. For å opprette et chat-navn, klikker du på et spill i lobbyen for å åpne Unibets bingo programvare og fyller ut et chat-navn i pop-up-vinduet.

Nybegynner ‘Bingo-rommet er åpent hver dag fra klokken 17:00 til 19:00.

Gratis-spill blir spilt hver dag, hvert 18. minutt fra klokken 17:00.

Eventuelle gevinster fra gratis spill vil bli utbetalt som bingo-bonusmidler som ikke kan trekkes tilbake,og kan kun brukes til å kjøpe bonger.

Spilltype: 75 ball Variant.

 Generelle Unibet vilkår og betingelser gjelder

Spillet inneholder:

  • Roll on – Roll på Bingo spill har opp til fem ekstra fullt hus-premier som øker dine vinnersjanser
  • BOGOF – Kjøp en og få en, to eller tre gratis. Se etter gratis doble billetter som tilbys i deres Bingo-rom.
  • 1 & 2 for å Go – Få en andel av premiepotten. Del gevinsten hvis du er bare ett eller to tall unna fullt hus.
  • Fair 4 all – spill hvor du kan kjøpe bare et visst antall billetter, med det menes at spillerne har like stor sjanse til å vinne.

button (1)

This entry was posted in Bingo, Nyheter. Bookmark the permalink.