Bingo bonus

Hos de aller fleste spilleselskap som tilbyr Bingo, kan du få ekstra penger når du gjør innskudd eller med en gang du registrerer deg – det varierer veldig, men fellesbetegnelsen er at det kalles for bonuser.

Hvis et selskap har bonuser med gratis penger ved registrering, er det ofte 25 eller 50 kroner – det avhenger alt etter selskap og kampanjer.

Ved innskuddsbonuser, er det vanlig at det tilbys dobling av penger – altså 100 % innskuddsbonuser opp til et spesifisert beløp. For eksempel kan du på enkelte sider sette inn 500 kroner, og få 500 ekstra kroner å spille for, slik at du kan utnytte ditt innskudd så mye som mulig.

De fleste slike bonuser har også omsetningskrav, som vil si at du må omsette et visst beløp før du kan velge å overføre pengene til et annet produkt på spillesiden eller velge å ta ut penger fra spillesiden og til din personlige konto.

Normalt kan det være for eksempel 10 ganger omsetningskrav som på bonusen, som vil si at ved 500 kroner må du omsette for 5000 kroner. Du trenger absolutt ikke å tape pengene, men bare ha et totalt innsatsnivå på den summen før du kan flytte på pengene.

Dermed er det veldig smart av deg å passe godt på at du ser på omsetningskravene før du velger å sette inn penger, slik at du ikke ender opp med å føle deg lurt i etterkant – du godtar reglene for bonuser ved registrering, og det kan være surt om du ville ta ut pengene raskt i etterkant.

De aller fleste av de seriøse sidene har rettferdige krav i forhold til summen penger du faktisk mottar bare for å spille hos dem, men det eksisterer enkelte selskaper som lokker med enorme bonuser og skjulte krav.