MamaMia Bingo

MamaMia Bingo er et selskap som ble startet i 2008 og raskt vokst seg opp til å bli populære spesielt i Skandinavia. De har tilholdssted på Malta, og satser veldig på det sosiale rundt det å spille bingo, selv om det er over internett.

De arrangerer også turer som for eksempel en uke i Gran Canaria som du kan melde deg på for å være i solen med ansatte og andre spillere om du skulle ønske det. Det er selvfølgelig ikke påkrevd, men en hyggelig idé fra selskapet vi har skrevet litt utfyllende informasjon om under, for at du lettere skal kunne bestemme deg om faller i smak:
Bingo hos MamaMia Bingo

Når du åpner siden til MamaMia Bingo er det lett å se Bingo ”hallen” til høyre, der du kan se hvilke spill og antall spillere som er pålogget for øyeblikket. Det er opplistet hvilke typer spill det er, og når det er trekning. For å spille kan du velge ”SPILL” og et nytt vindu vil åpne seg.

MamaMia Bingo har også chat der du kan skrive til dine venner – eller helt tilfeldige spillere, som du også kan spille chattespill mot. Her kan du finne en større variasjon med chattespill en de fleste andre selskaper her, mens chatmoderatorer er vennlige og hjelpsomme – slik at du får en best mulig opplevelse på deres sider.
Kampanjer og bonuser

Hos MamaMia Bingo er det ikke veldig stor innskuddsbonus, men du får 50 kroner gratis å spille for når du registrerer deg. Ved innskudd vil du få 100 norske kroner i bonus i tillegg til et gavekort verd 100 norske kroner.

MamaMia bingo tilbyr ofte innskuddsbonuser på enkelte dager, nedsatte kostnader på kjøp av bingobonger og premier på chattespill med varierende premier.

For å lese mer om hvilke kampanjer og bonuser som tilbys når du leser denne omtalen, kan du gå inn på deres sider og lese ”Veckobrev”.
Kundeservice

MamaMia Bingo har kundeservice ved e-post, telefon og chat med velutdannet kundeservice som alltid vil gi deg en vennlig mottagelse, om du opplever problemer eller rett og slett bare har noen spørsmål om deres produkter og tjenester.

Når det kommer til kundeservice har de som mål å svare på dine e-poster innen 10 minutter, som er et veldig bra mål i forhold til mange andre selskaper.
Annet hos MamaMia Bingo

MamaMia Bingo har det største fokuset satt på Bingoproduktet, men tilbyr også et Casino der du kan spille vanlige spilleautomater, bordspill, videopoker og skrapelodd om du skulle være interessert i det.

Som vi tidligere har nevnt er MamaMia Bingo et veldig sosialt selskap, og har arrangert turer for sine medlemmer som er interesserte både til Gran Canaria og Cruise-turer.

For å oppdatere sine spillere på nyheter og generelle ting på MamaMia Bingo, har de også en lett tilgjengelig blogg som er åpen for alle å lese.