Mega Joker

Mega Joker er en kopi av en spilleautomat som tidligere har vært å finne på kiosker, bensinstasjoner og butikker – som da het Super joker.
Her gjelder det å få gevinst i vanlig modus, der du kan satse på et nivå fra 0,10 euro og opp til 10 euro per runde. Når du vinner i vanlig modus, vil gevinsten bli overført til supermeteret, der du kan vinne ekstra mye.

I Mega Joker kan du vinne maksimalt 2000 mynter i supermeter modusen til vanlig, men den har også en progressiv jackpott som ofte ligger på mange hundre tusen kroner – men det kan også være mer eller mindre, siden det er en progressiv jackpott, som vil si at den går ned når noen vinner, men også øker prosentvis på hvert eneste spinn.

For å vinne maksimal gevinst på Mega Joker i supermeter modusen, gjelder det å få tre jokere på rad, mens et par kan gi variabel innsats. I vanlig modus er gevinsten for jokere også variabel, men det meste du kan vinne er 400 mynter.

Om du ønsker å spille på en spennende tre hjuls, fem linjers automat, vinne en jackpott eller få en nostalgisk følelse – ja, da er Mega Joker en spilleautomat for deg.