Amor Bingo

Amor Bingo er en side som blir drevet av Maria Services. Det vil si at du kan kjenne igjen siden fra Maria Bingo, men det er tillatt å ha konto på begge sider.

Amor Bingo er også et veldig sosialt samfunn, og med deres community kan du ta kontakt med andre brukere, dele dine matoppskrifter, legge ut bilder m.m.

Hvis du er en av de som spiller og liker å være sosial på nett samtidig, er dette en plass for deg å møte nye folk. Les mer for å se om det virker interessant for deg:
Bingo hos Amor Bingo

Hos Amor Bingo er det lett å spille, og med en gang du kommer inn på websiden har du mulighet til å starte et spill – så lenge du er innlogget.

Her kan du velge mellom 90-balls og 75-balls rom, og Amor Bingo tilbyr en rekke forskjellige spill. Hvis du ønsker å se en liten oversikt, kan du velge å gå på ”Bingospill” i menyen. Der kan du finne at det finnes enkelte spill som går gjennom hele dagen, mens du kan finne at enkelte bare spilles på visse tidspunkt.

For eksempel kan du legge merke til at det mellom 06.00 og 10.00 kan spilles ”Frokostbingo”, mens ”Lusekoftebingo” kan spilles hele døgnet.

Når du åpner bingospillet du ønsker å spille, kan du se bongene dine på venstre side og tallene som trekkes over. Til høyre kan du finne Chat, der du kan snakke med både kjente, ukjente og chatmoderatorer. Chatmoderatorer holder også chattespill fra tid til annen, der du kan få ekstra spenning og vinne premier ved siden av bingoen.

Automarkering står på som standard, og hvis du skulle ønske å fjerne det er det ikke noe problem – det samme gjelder opproper, om du helst ikke har lyst til å høre på.
Kampanjer og bonuser

Amor Bingo gir deg en innskuddsbonus på 100 % opp til 1200 kroner. Det vil si at du maksimalt kan få 2400 kroner å spille for, hvis du ønsker å utnytte dette tilbudet helt ut.

Dette gjelder da ditt første innskudd noen sinne om du er en ny kunde hos Amor Bingo.
Kundeservice

Amor Bingo har en veldig bra kundeservice tilgjengelig på Norsk om du skulle oppleve noen problemer eller har spørsmål om deres produkter og tjenester. For å kontakte kundeservice på norsk eller engelsk, kan du enkelt velge det til høyre på websiden.

Kundeservice på norsk har åpnet mellom 10.00 og 22.00 fra mandag til søndag, og du kan velge mellom telefon, chat og e-post.
Annet hos Amor Bingo

Som vi tidligere skrev har Amor Bingo et community der du kan bli kjent med andre spillere, dele matoppskrifter, finne ut hvor andre spillere bor i verden, legge ut fotoalbumer, skrive din egen blogg og mer.

Amor Bingo er dermed perfekt for deg som elsker å være sosial, og siden de også tilbyr et meget bra bingoprodukt, casinospill og spilleautomater, kan dette være et veldig bra valg for deg.