Bingostrategi

I Bingo er alle tall trekt helt tilfeldige, om det er på nett eller i en fysisk bingohall. Noe annet ville vært juks. Et sjansespill, som betyr at det ikke er noen ting du kan gjøre for å påvirke resultatet.

Bingohaller bruker tromler der det tilfeldig blir trukket ut baller fra, mens på nett blir det brukt en programvare som tilfeldig kan trekke ut tall for å sikre maksimal rettferdighet for alle spillere.

På grunn av dette er det veldig vanskelig, nærmere sagt umulig, å ha en strategi du er sikret å vinne på hver runde.

Hos mange spillesider kan du velge å ha hele 18 bonger, men det varierer veldig – og er veldig sjeldent lønnsomt. Hvis du har veldig mange bonger, er det lettere for deg å vinne, men bare på en av dem. Å spille med 18 bonger og tape 17 av dem hjelper lite hvis gevinsten er mindre enn innsatsen.

Det viktigste, og eneste du kan gjøre for å ha en basis strategi, er å se på forholdet mellom gevinst og antall andre spillere når du tenker på hvor mange bonger du skal kjøpe. Det er aldri lønnsomt å ha mer innsats enn summen på gevinsten.

Hvilke spill du skal velge i forhold til jackpotter må egentlig bare være opp til deg selv, om du ønsker å satse alt på å vinne den største, eller å vinne flere små over lengre tid. De største jackpottene deles ut veldig, veldig sjeldent – mens jackpottene som er mindre blir delt ut oftere.