Bingo Chat

I Bingospill på nett har det blitt mer og mer populært å skrive med andre spillere, noe som skaper en veldig sosial og morsom stemning i bingorommene.

De fleste spilleselskaper har gjort det slik at chat-funksjonen er lagt nesten like stor vekt på i forhold til hvor stort vinduet er ved bongene, slik at du lett kan ta del i både samtaler og chattespill.

Hos mange selskap kan man ha et eget chattealias, altså et kallenavn, men hos en stor del bruker man bare det brukernavnet som er registrert på selve websiden.

De aller fleste har også noe som kalles chatmoderatorer, eller chat-verter. Disse er ansatte av spilleselskapet for å passe på at ingen lager dårlig miljø i chaten samtidig som de snakker med spillere.

For å gjøre spenningen med å spille bingo litt mer spennende enn det allerede er, kan man også spille chattespill mens trekningen pågår, og som oftest kan man vinne penger på det. Det er chatmoderatorer som setter i gang og er ansvarlig for disse spillene.

Vi har valgt to eksempler på slike chattespill, og eksemplene har vi tatt fra operatøren Betsson. Chattespill varierer fra og til hvilket spilleselskap du velger å spille hos;

Turbospill: Velg et tilfeldig nummer mellom 1 og 75. Hvis tallet ditt er trukket innen 20 baller har blitt trekt, skriver du *TURBO + ditt tall* i chatten.

Ordspill: Chat-verten skriver et ord som er stokket tilfeldig, og du skal prøve å gjette hvilket ord det egentlig er. Eksempel: Chat-verten skriver INGBO. Hvis du ser hvilket ord det skal være (BINGO) må du skyndte deg å skrive det, slik at du vinner.

Å vinne slike chattespill kan gi deg ekstra penger å spille for, men den sosiale fordelen med å ha en slik funksjon med chat er kanskje det absolutt morsomste.