Ladbrokes Bingo

Ladbrokes er kanskje mest kjent for å være en av Storbritannias største bookmakere, men tilbyr også Bingo for norske kunder, på norsk. Det at de fokuserer mest på engelske kunder kan gjenkjennes litt på enkelte plasser der ting står på engelsk, men for det meste er informasjonen tilgjengelig på norsk.

Ladbrokes er også kjent for å være i god kvalitet, og hvis du er interessert kan du lese gjennom vår utfyllende omtale av selskapet.

Dessverre er det ikke tillatt å gjøre innskudd til Ladbrokes via norske bankkort eller bankoverføringer etter betalingsforbudet som ble innført 1. Juni 2010, men det tilbys andre metoder som er enkle å bruke.
Bingo hos Ladbrokes

Det er enkelt å komme frem til der du skal spille hos Ladbrokes – gå inn på Bingo og velg ”Spill” øverst på siden. For å laste selve bingo produktet hos Ladbrokes må du være innlogget og ha satt inn penger på din Gaming konto.

Bingo hos Ladbrokes er veldig oversiktlig og enkelt å bruke, med chat og bingobonger på hver sin side. Når du går inn på Bingo kan du velge å kjøpe brikker, og når du har det er det enkelt å velge om du ønsker å markere automatisk og sortere brikkene automatisk etter brikker eller remser.

Ladbrokes har også norsk talende opproper i tillegg til en god oversikt over tidligere oppropte tall samtidig som det er lett å få med seg tallene som blir ropt opp fortløpende. Her trekkes tallene ikke bare etter nummer, men også med bokstaver (for eksempel B7), slik at du enkelt kan gjenkjenne hvor på brettet du skal krysse hvis du ønsker å spille uten automarkør.

Også hos Ladbrokes kan du chatte med dine kjente og ukjente, og for å gjøre livet på chatten for deg som er nybegynner litt lettere, har Ladbrokes en oversikt der du kan lære deg alle de vanlige forkortelsene som blir brukt der, for eksempel ”tt” som betyr ”takk takk”.
Kampanjer og bonuser

Ladbrokes gir deg opp til 200 kroner ved ditt første innskudd om du setter inn 100 kroner eller mer. Det gjelder altså første gang du setter inn penger, hvis du er en helt ny kunde.

De har ofte gode tilbud der du for eksempel kan få avslag på kjøp av bonger når du skal spille – kampanjene varierer, så du må følge med for å få med deg de beste tilbudene.
Kundeservice

Ladbrokes har ikke lagt mye fokus på den norske kundeservicen sin, og tilbyr bare åpningstider mellom 10.00 og 18.00 på e-post – men den er åpen 7 dager i uken, hele året.

Hvis du ønsker å kontakte den engelske kundeservicen deres, er den åpne 24 timer i døgnet, og kan hjelpe deg når du skulle trenge det, og svare deg på hva det skulle være – når som helst.
Annet hos Ladbrokes

Som vi tidligere skrev er Ladbrokes mest fokusert på sitt Oddsprodukt, men tilbyr også en god Bingo i tillegg til Poker, Casino, Finansbetting, Lottospill og andre diverse spill for at du skal ha maksimal underholdning når du er inne på deres sider.

Nedturen med Ladbrokes er at du ikke kan gjøre direkte innskudd med VISA eller bank, men det tilbys altså andre metoder som er enkle å bruke, for at du skal kunne nyte deres tjenester.