Super Nudge 6000

Dette er en kopi av en spilleautomat ved navn Old Timer som tidligere sto i butikker og kiosker rundt om i Norge, så om du kjenner den igjen er det ikke så rart. Som mange andre spillere, kan du dermed få en god og nostalgisk følelse av å spille på automaten.Super Nudge 6000 har tre hjul og fem linjer, i tillegg til en supermeter funksjon med en automatisk skubbefunksjon. Det vil si at hvis du ikke vinner på det første hjulene vinner, kan du få opp til tre automatiske skubb som forandrer hjulene til å stå i en posisjon du kan vinne mest mulig.

Antall skubb i supermeter varierer på hvor mye innsats du spiller med, og du kan velge å spille med 20, 40 eller 60 i innsats, som henholdsvis gir 1, 2 eller 3 skubb.. I vanlig modus kan du satse enten 1 eller 10 mynter.

Maksimal gevinst på Super Nudge 6000 i supermeter er 6000 mynter, som betyr at du kan vinne hele 6000 Euro hvis du spiller på maksimal innsats.

Dermed er Super Nudge 6000 en spilleautomat med klassisk utseende, stilig belysning og en funksjon som gjør det morsomt å spille – automaten hjelper deg å vinne.