BellaBingo

BellaBingo er britisk-eid selskap med sitt primære mål til den norske kundemassen. Med et stort utvalg av bingospill er BellaBingo attraktivt å spille på for god underholdning og muligheten til å vinne en av de mange store jackpottene som er tilgjengelig..

Vi har skrevet en litt mer utfyllende omtale av BellaBingo slik at du kan lese om det er en side du kan tenke deg til å prøve.
Bingo hos BellaBingo
BellaBingo tilbyr fire forskjellige typer Bingo med mange variasjoner. Her kan du finne 75-, 90- og 80-balls bingo i tillegg til variantbingo.

Etter du har registrert konto kan du velge å gå på ”Bingo”, og du vil så få opp en liste over alle spillene som er tilgjengelige. Utvalget er stort, og du får alle detaljene du trenger som type bingospill, brettpriser, jackpotter, antall spillere og mer.

Det er lett å se hvilke spill som starter til hvilket tidspunkt, da de har live oppdatering ned nedtelling til start. For å spille, trykker du enkelt ”Spill” ved siden av bingospillet du kan tenke deg å spille.

I vinduet som dukker opp får du en veldig god oversikt over dine bingobonger, hvilken type spill det er, når det starter og så videre. Det er tydelig at alt skal være veldig oversiktlig hos BellaBingo, slik at du slipper å bry deg mye om hvordan du skal finne frem.

Det er også mulig å bytte bingospill så snart vinduet har kommet opp, og det kan du gjøre over chatvinduet – hvor du også kan se om du har noen venner pålogget.

Hvis du ønsker å lese mer om hvilke spill som er på BellaBingo, kan du også velge ”Hvordan spille” på menyen.
Kampanjer og bonuser

Å åpne en konto hos BellaBingo er hyggelig – du får fra første stund 100 kroner å spille for, helt gratis, slik at du kan prøve deres produkter.

Når det kommer til ditt første innskudd, dobler BellaBingo summen helt opp til 2000 kroner, slik at du kan få mest mulig underholdning for pengene dine. Det er et godt tilbud, som ikke alle andre spilleselskaper klarer å leve opp til.

Supporttjeneste

BellaBingo har et system for kundeservice ulikt mange andre selskap, nemlig et meldingssystem på sidene slik at du kan både sende inn melding til kundebehandlerene i tillegg til å lese meldingene når de har blitt besvart. Du kan ta en titt på dette når du har registrert en konto, ved å trykke på ”Hjelp”.

Hvis du foretrekker å kontakte BellaBingo sin kundeservice på telefon kan du ringe dem på nummeret som er oppført på samme side.
Annet hos BellaBingo

BellaBingo satser sterkest på Bingo, men tilbyr både 3-hjuls og 5-hjuls spilleautomater i tillegg til skrapelodd, videopoker, keno og andre underholdene spill som en avveksling til bingo.

Alt i alt er BellaBingo en veldig underholdende og oversiktig plass å spille Bingo på nett, og i tillegg har de veldig mange forskjellige spill til en hver tid. Hvis vi regner med den sjenerøse velkomst- og innskuddsbonusen er det lett å anbefale BellaBingo til deg som ønsker å spille.