Caliber Bingo

Caliber Bingo er drevet av et selskap ved navn St Minver, og holder til på Gibraltar, som mange andre selskap gjør. Caliber Bingo har en lett og veldig brukervennlig side, slik at du kan føle deg trygg når du går inn for å sjekke hvordan det ser ut – eller velger å spille.

Det som kanskje er mest spesielt med Caliber Bingo, og skiller det ut fra mengden, er at de har direktesendt tv fra noen av sine verter i Bingorommet, slik at du kan få ekstra underholdning tre timer om dagen.

For at du skal lære mer om Caliber Bingo og deres tjenester, har vi skrevet en utfyllende omtale.
Bingo hos Caliber Bingo

Det er enkelt å finne frem hvor man skal trykke for å komme seg inn på Bingo-spill hos Caliber bingo, og du kan lett trykke ”Bingo og spill” i menyen til venstre, eller velge ”Spill nå” oppe til høyre. Da komme du inn til lobbyen, hvor du kan se bingorom.

Her kan du velge om du ønsker å spille 75-kulers eller 90-kulers bingo, og som oftest er det flere av hver type tilgjengelig – med forskjellige priser på brett og varierende jackpotter.

Når du har valgt din favoritt, vil det dukke opp et nytt vindu der selve bingoprogramvaren laster. Du får kjapt opp et valg om du ønsker å kjøpe bonger, som vil dukke opp til høyre på siden. Til venstre fins det et Chat-vindu, der det daglig kan dukke opp chattespill i mange variasjoner.

Vi legger merke til at alle summer er oppgitt i svenske kroner på Caliber Bingo, men resten av websiden er norsk-språklig.

Ved et enkelt trykk på verktøyikonet under bongene kan du velge om du ønsker å ha automarkering, om du vil oppdatere automatisk slik at de beste bongene ligger på topp og om du ønsker å ha lydeffekter med – for eksempel hvis du ikke ønsker å høre opproper.
Kampanjer og bonuser

Caliber Bingo er ikke gjerrig på noen måte når det kommer til velkomstbonuser. Med en gang du registrerer deg får du 50 norske kroner å prøve bingoproduktet på. Hver dag senere får du et skrapelodd – helt gratis – der du kan vinne opp til hele 100 tusen kroner.

Ved ditt første innskudd, kan du få utrolige 200 % bonus opp til 2000 kroner.

Det er ikke alt, for på ditt andre innskudd vil du motta nye 50 % opp til innskudd på 600 kroner.

Dermed vil du virkelig få mye å spille for når du velger å sette inn penger til Caliber Bingo.
Kundeservice

Caliber Bingo har begrenset kundeservice til e-post og telefonstøtte, altså tilbyr de ikke chat.

I følge deres websider er de til gjengjeld åpne hele døgnet, hele året – slik at du kan få svar uansett når du skulle trenge det, om du skulle oppleve problemer eller bare ha noen spørsmål om deres produkter og tjenester.
Annet hos Caliber Bingo

Caliber Bingo satser mest på sitt Bingoprodukt, men tilbyr også diverse spill for deg som ønsker en avveksling fra tid til annen. Du kan spille på vanlige spilleautomater, spilleautomater med progressive jackpotter, skrapelodd og andre morsomme spill for ekstra underholdning.