Norgesautomaten Jackpot 6000

I likhet med Super Nudge 6000, er dette også en spilleautomat som er digitalisert fra tidligere automater som har stått i både kiosker og butikker. Jackpot 6000 har utseendet sitt kopiert fra Jackpot 2000, som er så populær at den også blir kalt Norgesautomaten.Kanskje du, som mange andre nordmenn vil få en nostalgisk følelse av å spille på denne spennende spilleautomaten?

Jackpot 6000 fra NetEnt

Jackpot 6000 fra NetEnt

 

Spill naa

Jackpot 6000 har bakgrunnsgrafikk som gir deg følelse av å sitte i et kasino, og på den tre hjuls, fem linjers spilleautomaten er det om å gjøre å få nok gevinst til å komme opp på supermeteret, for så å treffe tre jokere.

For å ha mest mulig sjanse til å treffe tre jokere og vinne helt opp til 6000 mynter ved maksimal innsats, er det også en ”double up” funksjon – og det fungerer som krone eller mynt.

Hvis du vinner på en runde kan du doble hele eller deler av gevinsten din, og det kan du justere hvor mye ved å trykke på ”overføring”, som vil overføre gevinsten din delvis til saldoen i stedet for å gamble.

Hvis du heller ønsker å spille med supermeteret i stedet for å gamble på gevinsten, kan du velge ”Start”.

Minimum innsats i vanlig modus på Jackpot 6000 er 0,10 euro, mens den maksimale innsatsen er 10 euro per runde. Som navnet tilsier, er den største gevinsten du har mulighet til å vinne ved maksimal innsats i supermeteret hele 6000 mynter.

Alt i alt er Jackpot 6000 en veldig spennende spilleautomat som for eksempel er en perfekt avveksling fra rundene med bingospill.