Skrapelodd

Skrapelodd på nett blir mer og mer populært – og med tanke på hvor mange variasjoner både på type lodd bare i utseende og gevinster, er det ikke veldig rart.

Enkelte spilleselskap som tilbyr skrapelodd på nett, for eksempel Betsson, har et skrapelodd kalt 3Wow!, der du kan vinne opp til 50,000 norske kroner i hele 15 år – det er en god del mer enn hva skrapeloddene du får kjøpt i Norge kan tilby. Super 3Wow! tilbyr de også, der du kan vinne nesten hele beløpet på en gang – nemlig 1 million euro.

Du må selvfølgelig være heldig for å vinne på et slikt lodd, men det er som skrevet stor variasjon på loddene. Enkelte lodd har større frekvens på utbetalinger, men har da også mindre i gevinst.

De fleste leverandører av skrapelodd på nett tilbyr også å bytte mellom forskjellige skrapeverktøy, slik at du kan få følelsen av det du vanligvis bruker er i dine hender – kanskje du føler at du har mer flaks med en nøkkel, eller kanskje en casino chip?

Om du er en person som liker å spille på skrapelodd eller ikke fra før av, kan det være morsomt for alle å teste skrapelodd på nett, slik at du kan få maksimalt ut av din opplevelse.