Maria Bingo

Maria Bingo har du kanskje sett reklame for tidligere, da dem satser sterkt på det norske markedet. Maria Bingo er en av de kanskje mest sosiale websidene, der du kan se hvilket land spillere holder til, de har et eget community der du kan registrere deg til, for å koble deg sammen med venner eller for eksempel chatmoderatorer.

Hvis du er en av de som liker å spille bingo med dine venner, burde du lese mer om hvorfor Maria Bingo er et av spilleselskapene vi kan anbefale deg som bruker – slik at du kan lære mer før du velger hvor du skal spille.

Bingo hos Maria

Å spille Bingo her er veldig enkelt, og selv for nybegynnere er det bare å velge seg frem til bingosiden og så velge hvilken bingo man vil spille. Alle spill varierer fra prisen på brettene du kjøper, til antall baller som for eksempel 75-balls og 90-balls. Jackpotter varierer også veldig, og du kan vinne flere hundre tusen på deres ”Monster” jackpott. Om du liker å spiller bingoer der jackpotter kommer oftere i mindre beløp, fins det lett tilgjengelig.

Om det skulle være noen tvil på hvilket spill du ønsker å spille, fins det også en liten forklaring på alt i ”Bingospill” og ”Hvordan spiller jeg?”.

Maria Bingo har også forskjellige spill basert på tidspunktet på dagen du spiller, la oss si ”MidnattsBingo” kan du spille mellom 00.00 og 02.00, mens ”AskepottBingo” går alltid, hele dagen.

Med sine forskjellige typer bingospill, er du garantert god underholdning. Hvis det ikke skulle være nok, fins det i tillegg en chattefunskjon der du kan snakke med andre brukere, chattemoderatorer og spille chattespill.

Alt av dette er også godt forklart på Maria Bingo sine hjemmesider, slik at du skal føle deg trygg på hva du holder på med.
Kampanjer og bonuser

Hos Maria Bingo tilbys det en 100 % innskuddsbonus for ditt første innskudd som nytt medlem. Beløpet går helt opp til 1200 norske kroner, som vil si at du får beløpet doblet, og får til sammen 2400 norske kroner å spille for.

Kundeservice

Maria Bingo har en god kundeservice for at du skal kunne føle deg trygg og ha minimalt med problemer på deres side. Hvis du skulle ha et behov for å kontakte support om du opplever problemer eller bare har noen spørsmål, kan du lett finne kontaktinformasjonen til høyre på websiden.

Åpningstidene for support hos Maria Bingo er 10.00 til 22.00, og du kan kontakte dem via telefon, chat eller e-post.

Annet hos Maria Bingo

Selv om navnet kan være misvisende, er tilbys det ikke bare Bingo på websiden. Om du liker å spille kasinospill, poker, spilleautomater eller skrapelodd, er det også en mulighet så snart du har laget deg en brukerkonto, og alle de øvrige produktene er i like god kvalitet.

Maria Bingo er med sine sosiale verktøy, egne radio, trivelige kundeservice og gode bingoprodukt virkelig et selskap vi kan anbefale, om du bare skal spille Bingo eller om du ønsker å spille på spilleautomater med flerfoldige millioner i jackpotter.