UtopiaBingo

UtopiaBingo kaller seg selv for ”en ærligere bingosite”. Selskapet opereres av de samme som har BellaBingo, så hvis du ser likheten er nok det grunnen. UtopiaBingo har gode bonustilbud, veldig godt utvalg av bingospill i tillegg til en oversiktlig side.

For å hjelpe deg i avgjørelsen om UtopiaBingo er en side å spille på for deg, har vi laget en mer utfyllende omtale der vi går gjennom hva de tilbyr av produkter og bonuser i tillegg til kundeservice.

Bingo hos UtopiaBingo

Hos UtopiaBingo kan du finne et rikt utvalg av varierte spill, og i tillegg til 75-balls og 90-balls bingo kan du også finne 80-balls, som ikke er like vanlig.

Når du velger å spille hos UtopiaBingo går du på ”Bingo”, der du vil gå opp en liste over spillene som er tilgjengelige for øyeblikket. Her får du også opp detaljer som hvilket type spill det er, hvilken pris bongene har og mer.

Etter du har valgt å spille, vil du få opp bingo i et nytt vindu, som er veldig oversiktlig og enkelt. Spesielt bingobongene er veldig oversiktlige, samtidig som opproper er veldig klar og tydelig i stemmen. De trekte tallene står igjen frem til runden er over, slik at du kan få med deg alle uten problemer.

Hvis du ønsker å bytte spill er det også mulig til venstre, over chatten – hvor du kan snakke med spillere samtidig som bingoen går.

Hos UtopiaBingo kan du også velge hvilken markør du ønsker, om du vil ha opproper på eller ikke og mer – fra menyen i høyre hjørne øverst.

Kampanjer og bonuser

Så snart du registrerer en konto hos UtopiaBingo vil du motta 100 kroner på din spillekonto slik at du kan se om Bingoproduktet deres er noe for deg.

Det stopper ikke på gratis penger heller – på det første innskuddet ditt gir UtopiaBingo deg 100 % ekstra på innskudd opp til 2000 kroner. Det burde gjøre en hver person fornøyd, men det stopper heller ikke der – du får nemlig 20 % bonus på hvert eneste innskudd du gjør fremover.

Dermed har UtopiaBingo en av de definitivt beste bonustilbudene blant selskapene som tilbyr Norsk bingo på nett.

Supporttjeneste

For å kontakte kundeservice har UtopiaBingo et eget system på websiden, slik at du lett kan sende meldinger til, og lese meldinger fra kundeservice når du ønsker å kontakte dem. For å finne meldingssytemet kan du trykke på ”Hjelp” etter du har logget deg inn.

På den samme siden vil du også finne nummeret til kundeservice, om du foretrekker å ringe inn foran å skrive meldinger på websiden.

Annet hos UtopiaBingo

UtopiaBingo gjør med navnet inntrykk om at det største fokuset ligger på Bingo, og det er nok sannheten – men de tilbyr også andre spill for deg som ønsker en liten avveksling fra bingorundene. På Casino tilbyr de mange forskjellige spilleautomater i tillegg til videopoker, skrapelodd, keno og litt mer.

UtopiaBingo har alt i alt veldig gode bonustilbud, godt bingoprodukt og en oversiktlig side – dermed kan vi anbefale siden for deg som liker å spille bingo.