Bingo regler

Å spille Bingo på internett er veldig enkelt, og det er få regler du trenger å forholde deg til så lenge du er klar over hvilket oppsett det er på det spesifikke spillet du har valgt å spille.

Når du spiller bingo på nett, er trekningen av tall det samme som i de fleste fysiske bingohaller. Tallene blir trekt og ropt opp – men på nett får du også en oversikt over tallene, slik at du kan dobbeltsjekke om at alt er rett.

Hvis du ønsker, kan du ha automarkering av bingobongene – som vil si at du kun kjøper bongene og så løser resten seg selv.

Det fins generelt 75-balls og 90-balls bingo, men når det kommer til hva du vinner på, kan det være stor forskjell fra spill til spill og fra selskap til selskap.

Du kan for eksempel oppleve at du må ha en vannrett rad for å vinne på ett spill, mens du på et annet spill må få utfylt en figur for at du skal ta med deg pengene hjem.

Hvis du er usikker på reglene for hvert enkelt spill, kan du se på sidene til de forskjellige selskapene slik at du ikke kjøper bonger i et bingospill du ikke er interessert i.

Når det kommer til reglene for chat ved siden av bingo spill, er det også forskjellig fra alle selskap, og du vil finne reglene for alle chattespill og oppførsel på chat på deres sider samtidig som reglene for bingospill.